Strunkeveko 2024 - toradar


Toradarkurs med Ingrid Standal Sørheim


Meld deg på toradarkurs fyllt med nye låttar, teknikkundervisning og dansespel. Du vil få undervisning både individuelt og i grupper.

For å vera med på toradar bør du ha spelt i minst to år. 

Lærer: Ingrid Sørheim

Ingrid er folkemusikar på durspel og jobbar som distriktsmusikar og lærar i det store toradarmiljøet på Voss med Siri Nordgård og Steinar Odde (som er lærar på fordjupingskurset på Strunkeveko) og i Granvin med Rannveig Djønne (som er lærar på Ministrunken). Ho har lang røynsle som både pedagog, solospelar, dansespelar og speler i mange ulike musikalske konstellasjonar. For tida er ho mest aktiv med trioen Mjøs/Sørheim/Wolski, norsk-britiske Vesterveg og bandet Veijr. Ho hevdar seg i toppen av durspelklassa på Landskappleiken og er ein ettertrakta instruktør på Vestlandet. Ingrid var fast deltakar på Mokurset i Førde i Sunnfjord i mange år, og no gler ho seg til å vera lærar på Strunkeveko!

Søskenmoderasjon: Dersom to eller fleire søsken deltek på kurset får de ein søskenmoderasjon. Moderasjonen er på 500,- og du skriv då inn rabattkoda "Søskenpris" i feltet som sier: "Hvis du har en promo-kode, legg den inn her". NB: rabatten skal bli synleg på prisen før betalinga er gjennomført. 

Når du har meldt deg på kurset vil du få meir info på e-post seinast 15. juni.

Kjøpt kurs blir normalt ikkje refundert, men ta kontakt med post@strunkeveko.no dersom noko heilt spesielt skulle oppstå som forhindrar ein i å kome på kurs.

KJØP BILLETT »

Kurs
Start: Sundag 7. juli kl. 16.00
Slutt: Fredag 12. juli kl. 15.00
Stad: Merket
Pris: 3.800 kr