Strunkeveko 2024 - hardingfele


Hardingfelekurs med Birgit Haukås


Kurset har fokus på låttelære, men du får også gode tips til vidare utvikling som hardingfelespelar. Du vil få undervisning både individuelt og i grupper.

For å vera med på hardingfele bør du ha spelt i minst to år.

Birgit Haukås kjem frå Tinn i Telemark, og har sidan 2014 vore ein aktiv kappleiksdeltagar innan hardingfelespel og dans, og med det oppnådd gode resultater regional og nasjonalt. Birgit har studert folkemusikk og folkedans ved Universitetet i Sørøst-Norge campus Rauland, med hovudfokus på tradisjonen frå Telemark, og då særleg frå Tinn. Ho har hatt fleire gode læremestarar, deriblant Lars-Ingar Meyer Fjeld og Per Anders Buen Garnås. I tillegg til fokus på repertoar frå sitt heimeområde, ligg dansespel henne nært.

Søskenmoderasjon: Dersom to eller fleire søsken deltek på kurset får de ein søskenmoderasjon. Moderasjonen er på 500,- og du skriv då inn rabattkoda "Søskenpris" i feltet som sier: "Hvis du har en promo-kode, legg den inn her". NB: rabatten skal bli synleg på prisen før betalinga er gjennomført.

Når du har meldt deg på kurset vil du få meir info på e-post seinast 15. juni.

Kjøpt kurs blir normalt ikkje refundert, men ta kontakt med post@strunkeveko.no dersom noko heilt spesielt skulle oppstå som forhindrar ein i å kome på kurs.

KJØP BILLETT »

Kurs
Start: Sundag 7. juli kl. 16.00
Slutt: Fredag 12. juli kl. 15.00
Stad: Merket
Pris: 3.800 kr